Monday, May 2, 2011

Senarai blogger untuk bloglist baru...

assalamualaikum u ol...

minggu lepas ade buat segmen untuk bloglist baru blog KIC ni..
ramai juga la yang join..
terima kasih tau pada sap2 yang support bloglist saya ni..
ada juga yang nak join..ingat kan tak ada yang nak join..
tapi penyertaan menggalakkan..=)
ni la dia senarai blogger dalam bloglist saya nanti...

  1. http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  2. http://littlemissaddin.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  3. http://25april2011.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  4. http://mrmm98.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  5. http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  6. http://www.penulissenja.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  7. http://amiraazereen.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  8. http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  9. http://www.herstoriie.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  10. http://bilablogbercerita.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  11. http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  12. http://trigyy.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  13. http://lilyecah.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  14. http://waneey89.blogspot.com/2011/04/http3.html
  15. http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  16. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  17. http://rilek-sat.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  18. http://dilazfamily.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  19. http://kisahlifesaya.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  20. http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  21. http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bloglistkic-saya-nak-join-bloglist-awak.html
  22. http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html
  23. http://jieha89.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

sapa pula yang bertuah akan di review..nantikan la ye...=)

4 comments:

Chegu Zubir said...

ramai tuh...all d best dan selamt mereview

jom sertai
segmen jemput ke blog saya

M a s A z i m a H said...

waaaaa best nye diorang! tahniah untuk mereka

bila blog bercerita said...

tuu...tuuu....
yg no 10 tu sy laaa....
hehehehe~

bila blog bercerita said...

nak tnye...ble nak review mreke2 yg tplih...??nak terjah jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...