Wednesday, May 11, 2011

Ada apa dengan popular ni..?

assalamualaikum..

sapa yang tak nak popular kan..semua orang nak..
kalau boleh dalam apa2 yang kita buat kita nak jadi popular..
tapi ada 1 benda yang bermain di fikiran KIC tau..
ye la kalau popular je tapi tak tau apa2 pun tak guna juga kan..
duk kejar populariti je..tapi dalam fikiran tu kosong..

contohnya dalam dunia lakonan la kan..
kalau popular je..tapi berlakon pun entah apa2..tak guna juga kan..
popular dengan kisah2 peribadi, kontroversi..tapi lakonan??hampeh..
tak best kan..
cuba kalau popular tentang mutu lakonan ke..
lakonan tu memberi kesan kepada penonton..
kan best macam tu..

macam tu juga la dengan dunia blogger..
saje bagi contoh dunia lakonan..
sama je..
malas nak bagi contoh banyak2..
korang paham kan..=)
saja nak bagi korang fikir di sebalik entri ini..
korang hebat kan dalam isi2 tersirat dan tersurat ni..
so, fikir2 kan la ye..huhuhu

3 comments:

cik najihah said...

fofular kadang2 x menjaminkan ape2 pun kan

Arif Azmi said...

Betul tu.. :).. Kita kena ada style with substance.. jangan famous for the wrong reasons..

farhah dzarif said...

setakat popular dgn cerita buruk, nak buat apa kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...