Thursday, May 19, 2011

Keluarga mereka KELUARGA BAHAGIA ( 1 )

 assalamualaikum u ol..

Alhamdulillah..
ada juga yang join segmen KIC..
walaupun tak la kencang macam segmen blogger otai yang lain..
tapi KIC bersyukur sebab ada blogger yang sentiasa support blog KIC ni..
segmen KIC kali ni bagi KIC amat dekat dengan hati blogger2 yang lain..
sebab keluarga kita lah yang paling dekat dengan kita..
apa jua kesusahan yang kita alami, keluarga la tempat kita mengadu..
semua orang impikan keluarga yang bahagia..
jom kita baca kisah blogger yang join segmen ni. ada lagi tau..

KIC promote yang ini dulu..korang baca lah kisah diaorang ni dulu..
bila baca kisah mereka ni, KIC tersenyum sendiri..
kalau korang nak tau kenapa KIC tersenyum2 macam tu..korang kena baca juga tau..
macam2 kisah mereka..
bersyukur sangat kita dikurniakan keluarga yang bahagia ni..itu lah dia kelurga ku syurga ku..

  1. http://dilazfamily.blogspot.com/2011/05/segmen-keluagaku-keluarga-bahagia.html
  2. http://osixninemomia.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  3. http://littlemissaddin.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  4. http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  5. http://alwaysbelikethat.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  6. http://umealong.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  7. http://janatuledisi2.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  8. http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html
  9. http://ohaza.blogspot.com/2011/05/kechik-itu-comel-keluargaku-keluarga.html
  10. http://kippy-pocoyo.blogspot.com/2011/05/segmen-keluargaku-keluarga-bahagia.html


korang masih ada masa nak join segman ni..
klik SINI untuk join..
mari la kita sama2 kongsi cerita keluarga bahagia kita..
keluarga yang kita inginkan..
moga ia jadi kenyataan..

4 comments:

miss osixnine said...

hury sy punya disenaraikn....

Janatul Ashikin said...

yey.......tersenarai..heeeee:) thanks KIC:)

miss.Addin said...

:)

Nabilah Abu Touhar said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...