Monday, May 23, 2011

Aku nak jadi BABY SITTER..?boleh ke?

assalamualaikum u ol...


korang semua dah lunch belum..?
KIC belum lagi..mungkin jap lagi kot..
cuaca pun boleh tahan panas hari ni..
sebelum ni KIC ada bagi tahu korang yang KIC nak cari kerja sementara..
memang KIC ada jalan2 cari kerja hari tu..
yang mengena adalah untuk jadi baby sitter..
anak kepada bos tempat adik KIC kerja..
alamak...adakah KIC layak untuk di beri tugas itu..?huhu..
macam tak caya je..
mungkin 3,4 orang KIC kena jaga..
tapi KIC memang dah biasa jaga anak orang..sebelum ni KIC dah biasa jaga anak makcik..
sepupu sendiri ok lah kan..
ni jaga anak orang lain..macam cuak je ni..
takut KIC kena BULI dengan budak2 tu..huhuhu...=p
sekejap lagi KIC nak pergi jumpa mak budak2 ni..
nak berbincang apa2 yang patut..
kalau ok..boleh lah KIC start kerja nanti..
harap2 budak2 tu nak la dengan KIC ni..
KIC ni baik hati apa..suka budak2 pula tu..huhu..
kira menepati syarat2 la ni kan..huhu...=p

ok la..KIC nak bersiap ni..
jumpa lagi lewat petang nanti ye..
doakan KIC tak kena BULI..huhu

8 comments:

Fathiah Hamim said...

hoho fa nak jaga baby boleh. tapi nak jaga budak? tak dapat la friend! :D

Cik Elyn said...

ko nak jd baby sitter ke? habis la budak2 2 weeee. hehehe :D

shah-kayrul said...

nak jaga budak techik nie kena kesabaran yang tinggi...harap berjaya ye

YAYA AZURA said...

baby sitter ??
keje mencabar nie...kena kuat iman..sabar sentiasa..yaya anak sendiri pun asyik nak terbabas je rasanya..hihi ^___^

cik najihah said...

ad kesabaran yang tinggi boleh la..tapi besnya jaga baby heee

Rozuan Ismail said...

wan pon baby.boleh jadi babysitter wan x?haha

Farah Shamsudin said...

nak jadi baby sitter? boleh kot.. tapi memang kena banyak sabar la yee

miss.Addin said...

hehe good luck kic :) dorang BULI ye nanti bgtau addin ek. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...