Thursday, May 26, 2011

NUR KASIH: 3.5 juta seminggu..

assalamualaikum u ol..


selamat pagi semua..
rasa macam lama je dah tak tengok wayang..
dah kat kampung ni memang susah lah nak tengok wayang..
kalau kat kolej on je..huhu..
kawan2 pula jenis yang tak kisah..
kaki wayang gak..




kali ni KIC nak cerita tentang Nur Kasih The Movie..
ni lah filem yang KIC nanti2 kan..
sebab drama nya pun dulu KIC tak pernah miss..
tapi kemungkinan besar tak dapat tengok filem ni kat pawagam lah..emm..sedih juga lah..
KIC dengar sambutan cerita ni mendapat sambutan hangat..
waahhh..bagus lah..
hari pertama tayangan je dah kumpul RM500,000..
boleh tahan juga ye..
seminggu tayangan dah kutip RM3.5 juta..
moga filem ni dapat sambutan lagi lah ye..



pelakon utama nya..
Tiq dan Remy..

11 comments:

CWL wanie LovelA said...

ramaigiler suka tgk citer nie...cwl je yg xlayan huhu..tp nk kena p tgk semua owg kata best sgt..

CWL wanie LovelA said...

ramaigiler suka tgk citer nie...cwl je yg xlayan huhu..tp nk kena p tgk semua owg kata best sgt..

CWL wanie LovelA said...

ramaigiler suka tgk citer nie...cwl je yg xlayan huhu..tp nk kena p tgk semua owg kata best sgt..

kemei said...

jom berwayang~

Arenyss said...

huhu..da tengok da..for me..tak best sangat la,dia punya drama kat tv much much better :)

saiazuan said...

masih blum ad kesempatn nk tgk

Cinoi said...

Habis dah tgk ke belom?

Dgr2 ni in cinema ONLY. so xda d astro first atau DVD. xtau lah 2 3 tahun lagi.

(hai this is my 1st time here)

Tiramisu Fatiema said...

Nur Kasih The Movie memang best..banjir dibuat nye...huhu..banyak konflik yg berlaku..sinematografi yg terbaik...suke gak dialog2 dlm filem nie

POSH76 said...

blogwalking

Rollo De Pedicula said...

senyum lebar la Khabir Bhatia pasnih

Review Filem Karak Disini

miss.Addin said...

belum ada kesempatan lagi nak tgk , HUHU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...