Saturday, May 21, 2011

Persembahan MAHARAJA LAWAK pilihan MINGGU ke 8

assalamualaikum u ol..



malam tadi pertama kali KIC tengok MAHARAJA LAWAK live tau..
huhuhu...rasa macam best la pula..
sebelum ni tengok kat you tube je..
bila tengok live lagi best kot..
ada KIC cerita kat SINI
kalau rajin baca la..

ok la..malas nak cerita panjang lebar..
KIC cuma nak kongsi dengan korang persembahan pilihan KIC malam tadi..
rasa2 persembahan diaorang semua nya best..KIC layan..
tapi KIC pilih 3 yang terbaik la..


persembahan JOZAN


yang ni bagi KIC memang lawak la..
tergelak KIC tengok gelagat doktor merawat pesakit dalam gelap..
huhuhu..


persembahan SEPAH


yang ni memang terbaik la..
kelakar habis..gosip punya gosip sampai dihiris2 kaki kawan sendiri..
" la, aku ingatkan lengkuas"
aduiiii...tergelak habis..


persembahan JAMBU


kali ni persembahan JAMBU biasa2 je..
lawak memang lawak..tapi tak selawak minggu sebelum ni..


secara keseluruhan KIC suka persembahan diaorang ni..
apa lagi...jom LAYANNNNN....! =)

3 comments:

mcm ni lah said...

sedang layan mekaseh upload yer

risa said...

malam tadi memang tak bape beshhh
hambar je semua org..haishhh

mungelily said...

3 ni memang best~~~sepah,jozan,jambu,,,hahahaa..
npe xlanggan citra..;p dpt tgk live n ulangan sampai lebam blh tgk..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...