Wednesday, May 11, 2011

Salih Yaacob (SY) nak menikah lagi...???

assalamualaikum u ol..

aktiviti petang2 ni macam biasa KIC baru lepas tengok Marimar..
tak boleh tinggal tengok cerita tu..lagi2 ceritanya makin mendebarkan..huhu
kalau kat hostel lagi best tengok ramai2..memang riuh la..
kat rumah ni KIC layan sorang2 je..



SY bersama ketiga2 isterinya..


pagi tadi KIC terbaca di akhbar Berita Harian dimana SY nak kahwin lagi..
korang pun tau kan sebelum ni SY dah ada 3 isteri..
so kalau dia jadi kahwin ni maknanya cukup la kouta untuk SY ni..
wahhh2...dengar cerita dia bakal menikah dengan gadis berusia 24 tahun..
opsss..sebaya dengan KIC la..
gadis tu masih lagi belajar di sebuah IPT..
bukan calang2 pilihan isteri SY ni ye..muda dan berpelajaran lagi tu..

tapi KIC tabik la dengan SY ni..
pandai dia jaga keharmonian rumah tangga dia..
KIC tak pernah kot dengar cerita yang tidak elok tentang rumah tangga SY ni..
sekarang ni SY memiliki 11 orang anak hasil perkongsian hidup dengan 3 isterinya..
memang bahagia la keluarga SY ni..
madu2nya tidak tinggal bersama..SY membelikan setiap seorang isterinya sebuah rumah..
cuma ia berdekatan je..supaya memudahkan SY la..

jika semuanya berjalan lancar memang SY akan berkahwin dengan gadis tersebut..
ketiga2 isteri SY pun telah bersetuju..
so apa2 pun kita doakan la moga segalanya berjalan lancar..
benda baik kan..nak bina masjid..
yang penting keharmonian rumah tangga terjaga..=)

9 comments:

tiQz said...

wooohoooo... besar pahala isteri2 dia... sanggup kongsi....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nampak sgt bahagia.selagi tau tanggung jawab...tak salah.tp kebahagiaan tu perlu dicari.jgn ada iri hati dang sifat dengki .tu penting

Isteri Encek Bard said...

adeh tak sanggup lah cam nie...

amirah syahida said...

tak bole blah ! :P

Dekcik said...

haha..ape lah xckup2 3 nak 4 gak..haha...

jemput singgah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/juvana.html

Rozuan Ismail said...

wow.nak cukupkan kuota le ni.hebat!

IzudeEANtheSEVEN said...

kalau tahu hukum hakam dan tanggungjawab it should be ok then...

mungelily said...

waaa cukup kota yea...

mrs redzuan said...

Saya tanak bermadu huwaaa... Tapi SY ni mmg npk harmoni jek kan dgn suma isteri dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...