Sunday, May 15, 2011

Cinta Jejai dan Fasha bertaut kembali kerana jam tangan mewah

assalamualaikum..

selamat pagi semua...
korang dah bangun belum ni..?mesti ramai yang masih di ulit mimpi..
huhuhu...KIC tak berapa sehat hari ni..tapi tetap nak update blog..

pagi2 ni nak cuci mata korang dengan kisah artis kontroversi ni..
korang tak kan tak tau kot...
sapa lagi kalau bukan Fasha Sandha..
dengar cerita cinta Fasha dan Jejau dah bertaut kembali..
sebelum ni kan hubungan mereka dikatakan putus di tengah jalan..
ni tup2 KIC dengar dah sambung balik..
Jejai telah hadiahkan Fasha seutas jam tangan mewah sebagai 
tanda meminta maaf dan nak berbaik semula dengan Fasha..
dengar cerita Fasha mengalah..
mungkin jam tangan mewah tu jenama kegemaran Fasha kot..huhuhu...=p



6 comments:

FeezaXis said...

o0o..patotlah bila ditnya hubgan jejai n dealofa,fasha menafikan sekeras2 nya.....(eh betol ke name minah tu ...huhu)

.m y z. said...

macam2 lah artis sekarang ni.

dilazfamily said...

fasha,fasha.dapat barang jer dah lupa diri. tak tetap pendirian langsung. itu gimik dia kot

Dekcik said...

hehe..ntah betol kew x nie..hehe..

jom undi..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/undian-masuk-maharaja-lawak.html

tiQz said...

materialistik.... duh!

Siti nAdiA (NaSz) said...

haha..mcm2..lor..x huke ngn fasha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...