Tuesday, May 17, 2011

Segmen?apa untungnya join segmen..?

assalamualaikum...

ada yang dah tidur ke?ala..awal lagi..
tak bujang la tidur awal2 ni..huhu...=p
malam ni KIC nak cerita dengan korang tentang segmen...
apa yang best dan untung nya join segmen kat blog ni..?
atau buang masa korang je ke?
ishhh..mana ada buang masa..ada banyak faedahnya tau..
secara tak langsung kalau kita join segmen, boleh la juga serba sedikit naik kan traffic blog kita..
KIC rasa tak rugi pun kalau kita join segmen orang lain..
masa idea tengah kering tu kalau kita join segmen blogger lain dapat juga idea baru nak update blog..
dapat entri baru untuk blog kita..
haaa...kan tak rugi tu..
banyak lagi la faedahnya..
macam2 segmen sekarang ni dah muncul..
blogger2 sekarang ni pun makin kreatif dalam membuat segmen..
best2 pula tu..
dapat kongsi cerita sesama kita..
kan seronok tu..=)
yang penting niat kita tu..

KIC kalau buat segmen ni cuma suka2 je dan nak kongsi cerita dengan korang semua..
sambil tu KIC dapat la promote blog yang join segmen KIC..
dapat la juga naikkan traffic korang walaupun tak banyak..
tak salah kan kita sama2 support sesama kita..
tolong menolongkan..
tapi ada ke yang nak join segmen KIC ni lagi..?
emmmm...harap2 ada lagi la..
sebab mood KIC nak buat segmen dah kembali..
kalau ada yang nak join kira ok lah kan..=)
 harap2 korang dapat la support segmen KIC tu nanti..=)


8 comments:

wanda said...

betul2x..klu KIC nk tau wan pn ade wat segmen..21 mei ni tarikh akhir ye..hehee
http://wangorgeous.blogspot.com/2011/05/segmen-hentam-menghentam.html

.m y z. said...

nak join nak join! :D

hamzah ian said...

oo.. lama aku tak join

Adam Narzuan said...

betol jugak tu. Adam xpernah join contest sebelum ni. yang pertama adalah contest kahwin oh kahwin...

http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/05/kawin-oh-kawin-pitis-takdok-tapi-wase.html

Atok Cing said...

atok jarang join segmen...klo ade pun tag oleh blogger lain..

nnti kalo KIC buat segmen jemput atok yer..i.allah atok akan menghadirkan diri..haha

forever love said...

hihii.. jgn lupa jemput atq

miss.Addin said...

dapat kenal blogger lain :)
tu yg best tu !

eB ezrin said...

tapi follower x bertambah pn... hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...