Tuesday, May 10, 2011

KIC review blog ( 5 )

assalamualaikum u ol..

masih lagi belum habis "mengreview" blogger2 yang join bloglist saya hari tu..
kali ni KIC nak review blog  Dunia Saya..
kenapa KIC pilih dia..???
sebab dia best..huhuhu..=p




ni la dia blogger yang akan KIC review..=)
blogger ni KIC tengok rajin update blog..
tiap2 hari la..entry2 dia pun best juga..
tentang diri blogger ni..tentang tips..banyak juga info..
entry tak la meleret2..tak syok sendiri..
KIC suka..=)
kalau korang suka juga klik sini
cuma KIC sarankan blogger ni supaya letakkan widget follower diatas..
jangan di bawah..senang blogger KIC nak follow awak..=)
tu je la..yang lain semua ok...=)

2 comments:

waN Mohd Salim said...

ps bile KIC .. huhuhuhuhuhu nk gak di review

nini said...

me kaceh KC...sekarang jugak saya letak kat atas...=P

jap jap..review puji2pujian ni tak perlu bayar kan..hehe gurau je k..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...