Sunday, May 8, 2011

Dah mula bersawang ke blog ni..

assalamualaikum u ol..

selamat pagi semua..
KIC rindu betul dengan blog KIC ni..
semalam tak dapat update langsung sebab KIC ada exam..
ingat kan KIC akan update blog tiap2 hari tanpa miss 1 hari pun..
macam Abg Ben tu..tapi tak dapat la buat macam tu akibat kesibukan melanda..

di umumkan yang KIC dah habis exam semalam..MERDEKA...!!!
balik dari exam sibuk pula kemas bilik hostel..
waaa...nasib barang tak banyak sangat..
so tak ada la ambil masa yang lama untuk mengemas..
cuti pula 4 bulan..lama tu kan..huhu...
lepas raya baru masuk U balik..
cuti panjang la KIC semester ni..
malam tadi juga KIC balik ke kampung..
excited kan..huhu...
lepas ni mesti rindu dengan kawan2 yang lain..
rindu sangat..
selalunya cuti semester 2 minggu je..ni 4 bulan..
lama tu...

so agenda seterusnya rasa macam nak cari kerja sambilan..
nak cari duit poket sikit..
biasa kalau dah mula cuti semester ni poket pun kering je..
apa boleh buat..huhuhu..
tengok la macam mana nanti..

pada yang belum habis exam tu..
korang berhempas pulas la ye sehingga titisan peluh yang terakhir..huhuhu...=)
Good luck...!

kepada kawan2 KIC yang akan balik ke kampung hari ni..
berhati2 ye..moga selamat sampai ke kampung halaman..=)
jumpa lagi lepas 4 bulan nanti..
rindu kat korang semua..

2 comments:

miss.Addin said...

seronoknya cuti 4 bulan :D

Nour Akmal said...

miss addin:

best jgk kot..
huhu..tgh usaha nk cri kje..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...