Thursday, May 12, 2011

KIC review blog ( 7 )

assalamualaikum...


selamat pagi semua..
macam biasa la..KIC bangun awal..huhu..
siap2 kemas semua..baru la dapat mengadap blog ni..
pagi ni mood nak review blog lagi..
kali ni siapa la yang jadi mangsa KIC ye..

mangsa yang pertama :



ha...tengok pada header ni korang mesti tau sapa kah pemilik blog ni..
dah tentu la blogger hebat Penulis Senja..
siapa tak kenal dia kan..bukan setakat hebat berblog..tapi berjiwa seni tau..
kalau baca blog dia mesti ada terselit puisi2 indah..
wahhh...bakal sasterawan ni..huhu..
KIC memang follow blog dia..sebab tiap hari dia tak jemu update blog..
kalau korang tak caya pergi la tengok blog dia ni..
hari ni je..post dia dah berjumlah 123 post..
cantik nombor tu kan..kebetulan je tu..huhuhu...=)
KIC suka..=)
korang nak serbu blog dia, bagi salam dulu tau..
klik SINI


mangsa KIC yang seterusnya adalah :



ni la dia blogger Cik Najihah..
comel kan header dia..macam orangnya juga..
blogger ni 1 Universiti dengan KIC..tapi belum berkesempatan lagi nak jumpa..
padahal kolej kami dekat je..
mungkin kami ni kaki duk bilik je kot..tu yang tak pernah terserempak..huhu..=p
blogger ni memang suka datang komen kat blog KIC..
dia la yang paling tip top bab komen2 ni..huhu..
kalau korang tengok blog Ci Najihah ni kemas je tau..
entry pun banyak bercerita tentang diri dia..
padan la dengan nama blog - Kisah Cik Najihah..huhu..
apa2 pun harap 1 hari nanti kami akan bertemu..huhuhu...=p
KIC suka kalau korang terjah blog Cik Najihah ni..
klik SINI


ok...tamat la sudah review bloglist baru KIC..
lepas ni KIC akan beralih pula untuk update segmen KIC yang lalu iaitu segmen 
tak sempat lagi nak update segmen ni sebab KIC bagi laluan kepada blog review ni dulu..
ok..jumpa lagi ye..

3 comments:

waN Mohd Salim said...

perghhhh bodek la pulak .. ekekee

mekaseh ye sudi review ps

cik siti said...

hahaha... tunggu giliran blog nak kene review... ;p

cik najihah said...

eh KIC..
baru terbaca la entry ni..
kesiannya huhuh
btw thanks ya dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...