Friday, May 6, 2011

Justin Bieber di lempar telur semasa membuat persembahan

assalamualaikum u ol..

lokasi sekarang di library UPM..
sedang menelaah buku untuk exam esok..
tiba2 cuak la pula..
bila dah exam nanti mula la kecut perut..
last paper kan..killer subject pula tu..huhuhu..

ok la.korang mesti nak tau cerita pasal Justin Bieber kena baling telur kan..
ni bukan rekaan tau..tapi betul..tak caya ke?
mari sini KIC cerita sikit..
pada peminat setia Justin bieber mesti sedih kan..
ye la..penyanyi pujaan ramai ni kene lempar dengan telur masa buat persembahan..
kecian kan...


gambar di mana Justin Bieber di lempar telur semasa buat persembahan..


kejadian ni berlaku semasa Bieber buat persembahan di Sydney Australia..
berlaku pada minggu lepas..
selalunnya Bieber terima jeritan sokongan dari peminatnya..
tapi lain yang jadi pada persembahannya di Sydney..
dia di lembar dengan 6 biji telur..
tapi penyanyi popular ni tetap meneruskan persembahan..memang profesional la..

biasala..walau ramai peminat sekalipun diserata dunia..
ada juga yang tak suka kot..
dulu Bieber ni kena baling dengan botol air..sekarang ni telur pula..
dahsyat kan..lepas ni apa pula la..
kena la ada lebih kawalan ketat..takut ada perkara yang tak di ingini berlaku lagi..




10 comments:

Adibah Ishak said...

kesian nye dia..tapi still nyanyi mcm biasa..hoho

ArulchelseA said...

macam new boyz mula2 populor dulu..kena baling telur..
hehe
Fast Furious 5

Rozuan Ismail said...

be a profesional.

cik najihah said...

kesiann :(

Fantastic Ajane said...

x minat pun dia tp kesian juga..sampai ati la baling ngan telur tu..apa pun pro juga dia ni kan... ehhehe

Amira Chan said...

Manusia makin hilang rasa respect *geleng geleng kepala

EJA said...

JAHAT!!!huhu..eja big fan of jb..

EJA said...

JAHAT!!!huhu..eja big fan of jb..

JayBon said...

dia buat hal kat tmpat lain, demand.. then kene balik kat sydney.. kih3..

JayBon said...

dia buat hal kat tmpat lain, demand.. then kene balik kat sydney.. kih3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...