Tuesday, May 24, 2011

Blogger pun dah macam burung hantu..

assalamualaikum u ol...


ada lagi ke yang tak tidur?
korang layan online ni sampai tak sedar hari dah lewat malam kan..
waaahhh...ada ke yang layan blog waktu2 macam ni..?
ramai je sebenarnya yang online time2 macam ni..hebat lah..
sebab tu la KIC cakap blogger ni pun dah ikut burung hantu..
berjaga malam2..huhuhu..
time ni la korang boleh curi2 traffik untuk blog..
sambil2 tu korang boleh blogwalking kan..bagus2..teruskran usaha tu..
mata dah nak pejam pun masih lagi cari idea nak update blog kan..
jangan bangun sok mata korang macam panda sudah lah ye..huhu
haaa...tapi tu la tanda2nya korang ni blogger yang akan berjaya..
masih setia dengan blog walaupun bantal busuk
dan katil empuk korang dah memanggil..

tapi best sebenarnya layan blog time macam ni..
sejuk je..suasana pun aman..tak ada sapa nak ganggu.. 
kadang2 idea pun boleh datang time2 macam ni..
sebenarnya ramai je blogger yang online time2 ni..
so kalau berkesempatan tu update je blog korang tu..
jangan asyik blogwalking je..
perah sikit otak tu untuk update blog..huhu..
tak ramai blogger yang update blog time2 macam ni..
so, kalau korang update..dioarang lebih tertumpu pada blogger yang ada post baru..
peluang tu kan..

apa2 pun selagi kita belum tutup mata..
blog...blog...blog...
huhu..dahsyat ni..
gila berblogging..
takut sampai termimpi2 pula nanti..=)


5 comments:

prinCe arCher said...

hakhak...singgah sini sbb salah seorang yg belum tidur...

masa tido tu ad idea nak update tpi bila dah bangun terus lupa...heee...

diana said...

biasanya waktu ni la idea tengah banyak..
sebab sunyi..

Rozuan Ismail said...

jadi burung hantu pon ok,jgn jadi hntu dah la ye =)

waN Mohd Salim said...

hehehee gile blog nampak ore kang ni kan.. heheehe

miss.Addin said...

hehe sanggup tido lamabt semata nak blogwalking , fuhh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...