Thursday, May 5, 2011

Hati sedang PANAS...

assalamualaikum u ol...

bangun pagi je check la apa yang patut kat blog ni dulu..
mood study tak ada lagi la..emmm..kenapa ye..???
apa dah jadi ni..

mungkin sebab hati tengah panas kot..
geram, sakit hati semuanya ada..
salah aku kah...???
KIC tengah benggang dengan hp KIC ni..
dah seminggu kot buat hal je..
senang cerita rosak la..
jem sana sini..KIC pun tak tau kenapa..
padahal hp ni baru je beli bulan 1 hari tu..tak sampai pun setengah tahun..
dah buat hal..bikin panas je..

ni tadi pun tibe2 je hp tu off..kalau nak mesej pun tiba2 je terpadam..call pun macam tu juga..
KIC ni ganas sangat ke guna hp?
sebab first time alami benda macam ni..
sebelum ni beli hp ok je..tahan 2-3 tahun..
yang kali ni pula buat hal..
emmm...KIC beli hp Nokia E5 ni bulan 1..
bukan beli yang AP nya..tapi ori la..huhu..
tiba2 jadi macam ni tu yang jadi panas hati tu..
kadang2 tibe2 je off..lepas tu nak on balik punya la susah..
rasa nak baling je hp ni dari tingkat 5 ni ha..
tapi sure hancur nanti kan..
KIC benggang la..sebab baru beli dah macam ni..
selalu sangat jem..hang sana sini..
tak suka hantar2 repair ni..
nanti godek2 lain masalah pula yang timbul..
sabarkan je la..
harap2 hp KIC ni akan kembali kepada sedia kala la..
nak betulkan sendiri tak reti..emmm...
benci nya.....!!!


5 comments:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

sabar....hehe

msredcheesecake said...

betul tu, saba cik kic...

nokia mmg slalu cam tu.suka hang.tapi msred tetap suka nokia.camne?

cik najihah said...

die nak suruh beli baru tu hihi

Cik Aish said...

buang yg lama ambil yg baru..mcm pepatah buang yg keruh amik yg jernih..ha gitu. haha

miss.Addin said...

huhu sabar . ada la tu something wrong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...