Saturday, May 28, 2011

KARAK: RM400,000 hari pertama tayangan..

assalamualaikum u ol...

perut dah kekenyangan dah..
korang dah lunch belum..?
baik isi perut tu cepat2..takut masuk angin pula nanti.




ramai blogger yang cerita tentang filem KARAK ni..
filem seram arahan Yusry KRU..
ramai juga yang cakap filem ni best..
ramai blogger yang dah tengok dan cerita di blog masing2..
KIC je yang belum berkesempatan nak tengok filem ni..emmmm..
tak ada sape2 ke yang nak ajak KIC tengok wayang ni..?
huhuhu...

berita terbaru yang KIC denar tentang filem KARAK ni 
adalah kutipan hari pertama je dah RM400,000..
boleh tahan juga kan..
sebagai permulaan dah dapat kutip sebanyak ini..
Yusry mengatakan kutipan filem ni antara yang tertinggi untuk hari pertama tayangan..
mengalahkan filem Cicak Man arahannya yang dulu pernah mendapat sambutan hangat juga..

nampak macam best je cerita ni..
ramai pula yang cakap best..
haaa...kalau hari minggu ni korang tak ada perancangan..
boleh lah tengok filem ni kan..
mungkin korang akan berpuas hati dengan filem ni..

3 comments:

Chaon Cornerz said...

Ramai jugak yang p tengok cerita karak tue.. macam best je..

saiazuan said...

hmm for me not bad la.. tp ia gagal meremangkn bulu roma

http://eleventx.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah.html

solomolo said...

Karak best dari Khurafat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...