Wednesday, May 11, 2011

Pada yang rajin komen...=)

assalamualaikum u ol..

mood nak update entri berkobar2 ni..huhu..
ala..bukan apa terasa bosan pula kat rumah ni ha..
nak cari keja tapi ..............................
emmm....
lama tu KIC cuti..4 bulan..
ada sapa2 ada keje kosong tak untuk KIC..huhu..

ok la..berbalik pada tajuk entri ni..
pasal apa ye..?yang selalu komen entri2 blog KIC ni mesti nak tau kan..
pada sesiapa yang rajin komen blog KIC ni, 
KIC dah letak widget untuk korang..
sapa2 yang rajin komen2 kat blog KIC ni mesti akan tersenarai..

tetiba pula terfikir nak letak..
sebab makin hari makin ramai yang rajin komen entri2 KIC ni..
so secara tak langsung widget ni adalah 1 penghargaan kepada sesiap yang rajin komen2 tu..
terima kasih banyak2..korang semua memang best..
tanpa korang semua, pembaca blog KIC ni..
tak meriah la blog KIC ni kan..
dengan komen2 korang tu dapat la memeriahkan lagi tiap2 entri KIC ni..
thanks sekali lagi tau...=)


27 comments:

Rozuan Ismail said...

serius tak sangka no 3.saya sorg je laki.bangganya.huhu.

miss.Addin said...

hehe :) suka blog kamu .

mar yanie said...

tak masuk list pun..keciwa!!
hahaha

annenyss said...

ada nama anne. haha.
lama tak datang sini. hehe ;)

Cik Azizah said...

muahahaha nak no 1 pulak...dapat ape2 tak....hahahah

cik najihah said...

walamak..
no 1 tu sy ke hihi
thanks dear KIC ..syg lebih ni hihi

aNiss :):) said...

akan aniss pastikan aniss akan tersenarai =) hehehe =)

prinCe arCher said...

akan melawat sini jugak untuk tambahkan komen KIC walaupn tak termasuk list...hehehe

Anis Adila Aris said...

kak...kat mane ye nak dapatkan widget tue?

Adibah Ishak said...

saya tak tersenarai tapi layan jeee..hehe

Amira Chan said...

alamak saya tak tersenarai! hahaha

forever love said...

nama saya pun ada la.. hihi.. teruja!!

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

wan sorg je lelaki kan..tak ramai kot blogger laki dtg blog KIC ni..huhu

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

wan sorg je lelaki kan..tak ramai kot blogger laki dtg blog KIC ni..huhu

Nour Akmal said...

miss.Addin :

thanks miss addin..=)
KIC hargai sgt2..

Nour Akmal said...

mar yanie :

tp sy tau Mar yanie rajin dtg blog sy ni..=)

Nour Akmal said...

annenyss :

mmg dh lme tak nmpk ann..thanks tau sudi jenguk blog KIC lg..=)

Nour Akmal said...

Cik Azizah :

cepat2 no 1..huhu..
syg cik jijah lebih la..=)

Nour Akmal said...

cik najihah :

cik najihah mmg no 1 la..huhu..
rajin dia komen ek..thanks tau..

Nour Akmal said...
This comment has been removed by the author.
Nour Akmal said...

aNiss :):) :

rajin2 la komen blog KIC ni ye...=)

Nour Akmal said...

prinCe arCher :

thanks Prince...=)

Nour Akmal said...

Anis Adila Aris :

ade bgtau kat shoutbox anis ye..=)

Nour Akmal said...

Adibah Ishak :

lynkn aje la kan..huhu..
thanks support blog ni..

Nour Akmal said...

Amira Chan :

cuba lagi ye..huhuhu..=p

Nour Akmal said...

forever love :

awk kn rajin komen kan atiq..thanks tau..=)

EJA said...

eh.eja numb last..:-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...