Wednesday, May 18, 2011

Tak sangka ada yang sudi promote blog KIC ni..=)

assalamualaikum u ol..


jarang blog KIC ni di promote..
tapi ada sorang blogger ni sudi promote blog KIC ni..
rasa terharu la sebab ada yang sudi..
mula2 terkejut juga..
tapi dalam hari riang juga..=)

ni la dia blogger yang sudi promote blog KIC..




KIC nak tabik balik dengan blogger ni sebab 
walaupun KIC belum jadi follower dia..
dia sudi promote blog KIC..
caya la Hackers..=)
ni la namanya blogger sejati..huhu..
jom kite terjah blog dia pula..

entri ini dia promote blog KIC :
Hackers Tabik Blogger Ini



14 comments:

nida husna said...

maksudnya blog KIC best la tu..hehe

Hackers said...

memang best..sebab tu hackers pilih dia...

ahmad endo said...

memang ok pun...hehehe

Rozuan Ismail said...

dah tengok entri kat blog hackers .memang the best la kan. KIC memang best dan simple =)

mushroom said...

wah bertuah taww.. jelez ni :)

miss.Addin said...

KIC best ! ;)

eB ezrin said...

KIC tulun la promote blog i laks ;p

Nour Akmal said...

nida husna :

biase2 je dear..=)

Nour Akmal said...

Hackers :

thanks sekali lg hacker..=)

Nour Akmal said...

ahmad endo :

thanks tau..=)

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

ish wan ni..tak mo puji lebih2 tau..
blog KIC biase2 je..blog wan lg ok..

Nour Akmal said...

mushroom :

mmg bertuah ni..huhu

Nour Akmal said...

miss.Addin :

thanks miss addin..
kamu pun best juga tau..=)

Nour Akmal said...

eB ezrin :

in'Allah kak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...