Tuesday, May 31, 2011

Tahniah SALIH YAACOB..selamat bernikah kali ke-4..

assalamualaikum u ol..


SAAT BAHAGIA...Salih bersama isteri keempatnya, Emi.


mesti ramai yang dah tau kan semalam telah berlangsungnya
majlis akad nikah antara SY dan juga isteri ke empatnya..
SY diijabkabulkan dengan Samihah Sheikh Ali, 25 tahun semalam pada jam 3.40 petang..
dengan 2 kali lafaz, SY sah menjadi suami kepada Samihah, 
atau lebih mesra di panggil Emi..
SY memberikan hantaran sebanyak RM25,000 dan mas kahwin RM25..
lengkap dah lah kuota SY ni ek..
akhirnya nak menikah 1 lagi tercapai..
sweet nya mereka ni ye..
KIC tengok pun syok je..huhu..

yang bestnya SY akan berbulan madu di China dan 
yang menariknya kesemua isterinya dan anak2nya akan ikut juga..
wahhh..bulan madu besar2an ni..huhu..
apa2 pun..jom lah kita layan gambar2 sepanjang majlis SY ni..


Foto Menarik






Selamat Pengantin Baru kepada SY..
tahniah....!
moga SY dapat menguatkan lagi ikatan kasih sayang antara ke empat2 isterinya..
dapat berlaku adil..=)


*kredit gambar untuk Sinar FM dan juga pak cik Google..

p/s: pada kaum2 adam yang nak ikut jejak SY ni fikir dulu baik2 ye..jgn nak ikut org je..tapi tak pandai nak jaga anak isteri sorang pun..


11 comments:

risa said...

nak bagi tahniah ke takziah eh
adoyaiiii...susah nak cakap

ain revival said...

w0www..bulanmadu besaran2...glerrr ah~

cik azeya said...

untunglah SY. kalau saye, tak sanggup woo jd isteri keempat. huhu

Nour Akmal said...

risa :

tu lh kan kak..
mmg ade yg suka n tak kan..

Nour Akmal said...

ain revival :

mmg besar2an..semua isteri ikut n 11 anak2 dia..

Nour Akmal said...

cik azeya :

isteri2 dia je yang sanggup..huhu..
apa2 pun kita doakan lah moga dia bahagia..

AISH said...

haha mesti ramai lelaki luar sana tu jeles..camne la sy ni leh handle..pergh hanimun ramai2 ea..tak terlayan lak nnt. haha

cik najihah said...

feh..
lawa gilos kan

Rozuan Ismail said...

tahniah.hebat.dapat bahagiakan 4 isteri =)

miss.Addin said...

cantiknya ! :)

アヌム ちゃん said...

betul2..yg nk ikut jejak..make sure berkemampuan dan boleh bahagi kasih sayang sama adil..huhu..kalau tak takyah berangan la kan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...