Wednesday, May 11, 2011

KIC review blog ( 6 )

assalamualaikum...

baru lepas lunch..tapi makan sikit je..
sebab takut badan makin membesar..
lagi2 time cuti kat rumah ni..
mulut ni asyik nak mengunyah je..=) huhu..
harap2 KIC tak membina badan la time duduk rumah ni..

ok..sekarang KIC nak teruskan aktiviti 'mengreview blog
blogger yang join bloglist KIC hari tu..
so mangsa KIC yang seterusnya adalah Izzaty Hedry..



comel kan header dia..macam orangnya..=)
blog Izzaty ni ok je bagi KIC..follower pun dah stabil..
simple je blog dia..memang tak berat, ringan je nak loading..pemilihan warna pun menarik..
sedap je mata memandang..=)
blogger ni pun tengah buat segmen blog review..
apa lagi..jom la join ramai2..=)
korang boleh la klik SINI



yang ni pula blogger yang terpilih adalah Dilazfamily..
tengok dari header ni nampak sebuah keluarga yang bahagia kan..
blogger yang bergelar seorang isteri dan mempunyai cahaya mata yang comel..
blogger ni rajin update blog..tiap2 hari..
blogger yang sangat aktif..
entry2 dia pun menarik..
KIC suka..=)
korang suka juga..klik SINI


buat masa ni tu je la dulu ye..
lepas ni ade lagi..nanti kan siapa lagi yang jadi mangsa KIC..huhuhu..=)

5 comments:

waN Mohd Salim said...

saye bile ???????

☀ Izzaty Hedry☀ said...

thnx nour..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

meh la join skli..:)

dilazfamily said...

terima kasih KIC. Klik semua iklan sebagai penghargaan

nadia ar-rumaisha said...

dua-dua header pink....chomel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...