Saturday, May 21, 2011

Nak cepat femes KIPAS lah blogger2 otai..

assalamualaikum u ol..

petang2 ni bestnya la dapat tidur kan..
tapi KIC tak biasa tidur petang..
nanti bangun mesti sakit kepala..
jeles je tengok yang lain tidur petang2 ni..



ni KIC nak cerita sikit tentang isu KIPAS blogger femes ni..
ala..kira macam mengampu la ni..
ok ke cara ni?ke ramai yang dah guna dan dah berjaya..
sejuk je la blogger2 femes ni ye..hari2 kena kipas je..huhu...=p
mana la tau untung nasib tu..duk kipas2 dapat pula tempias blogger femes ni..
sikit2 kena tempias jadi la..dari KIC ni langsung tak kena tempias sape2..
tak apa yang penting usaha sampai berjaya..
kalau asyik duk KIPAS je..penat la..tak berbaloi kot..
baik kipas diri sendiri..lagi baik..

mungkin ada faedahnya kan..mana la tau boleh tumpang kepopularan blogger tu..
tapi macam tak de cabaran la dalam dunia blog ni..
nak naik kan blog tu lagi best guna usaha sendiri kan..
yang penting kena rajin la..nak seribu daya..tak nak seribu dalih..fikir2 kan la ye..=)
jangan korang jadi kaki kipas..duk kipas blogger lain pula..

17 comments:

Wani said...

betul tu betul ! hendak seribu daya tak nak sudahhhh :)

Farah Shamsudin said...

memang ramai yang kaki aircond blogger otai ni.. tapi macam kic cakaplaa.. tak mencabar laa.. bagi farah.. eloklah usaha sendiri kaann..

COTTON LADY said...

kipas kiri kipas kanan^.^

risa said...

ai suke kipas derang..sebab nak dapat tips..ekekeke

Rozuan Ismail said...

tak pelru kipas blogger feymes.cuma berbaik dengan diorang untuk dapatkan tips sebanyak mungkin =).

Cik Azizah said...

fuh sana..fuh sini...

xnak la kipas...dia pon sama gak macam kita..nak agung2kan buat ape...ekekee :P

Belog MTT said...

Huhuhu~ pesanan khidmat masyarakat..
first time masuk blog ni.. salam kenal..:)

Nour Akmal said...

Wani:

sokong kamu..

Nour Akmal said...

Farah Shamsudin :

tu la..tp jgn kita dh lah kn..klu nk tnye pndapat n tips ok gak kn..

Nour Akmal said...

COTTON LADY :

wahh..siap kanan kiri lg ye..huhu.

Nour Akmal said...

risa :

klu untuk tips sy pun biase bt mcm tu kak..diaorg pun tak lokek kn..sporting btl..

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

sokong wan..=)

Nour Akmal said...

Cik Azizah:

betul tu kan cik jijah..=)

Nour Akmal said...

Belog MTT :

thanks coz sudi singgah blog sy yg tak d\seberapa ni..=)

Terbang Bersamaku said...

betul tue ..sy stuju sangat2...

ainol akasyah said...

haha sy xnk kipas blogger2 otai tp nak bg aircond terus..bia mereka terus sejuk je hehe

dtg sbg follower ke 1220 :)

miss.Addin said...

yg penting usaha :) HIHI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...