Friday, May 6, 2011

Hanya roti sebagai hadiah pertandingan karaoke..

assalamualaikum u ol..

bangun pagi, gosok gigi..
terus buka blog..cek2 apa yang patut..
dalam sibuk nak mengupdate blog ni..
terbaca dalam sebuah akhbar dimana roti sebagai hadiah pertandingan karaoke..
roti???ye roti..roti 60sen..
ala...tak berbaloinya..roti 60sen tu je..
penat2 menyanyi..tekak kering..hadiah cuma roti je..
ni la yang terjadi dalam sebuah pertandingan karaoke di pusat membeli belah di Melaka..
hadiah yang di janjikan pun tak diterima langsung...
ishhh..apa punya penganjur la..
semasa peyampaian hadiah..mereka hanya diberikan roti je..
hadiah RM300 untuk pemenang pertama, RM200 untuk pemenang kedua, 
dan RM100 untuk pemenang ketiga, 
cuma omongan kosong dari pihak penganjur..
pemenang tak terima apa2 pun..hadiah roti berperisa krim tu je la..huhuhu..
kesian kan...



tetiba cerita pasal ni, KIC teringin nak breakfast roti ni..huhu..
sedap gak ni..
yang ni lagi mahal sikit la..90sen..
yang penting lagi mahal dari pemenang karaoke tu ye..huhuhu...=p


5 comments:

gadis bunga said...

peh . boleh plak an . suke suke dia . jeh.
btw akak , ni entry baru ouh .
rjen2 bace :)
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/05/sejarah-yang-kita-belajar-dekat-sekolah.html
HEHE

ASaDa RyutaRo said...

sabor je lah.. dapat karaoke free jugak kot??

Arif Azmi said...

Roti? -.-".. Siannye..

Kalau free jom join segmen review blog Bebelan Saja! Tekan Sini!

Eika Arysha said...

sian jew kan...
nyanyi penat2..ingatkan dpt hadiah...
nie roti jew dapt...
penganjur nie xcukup bajet kot...hehehe

miss.Addin said...

alala, roti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...