Monday, May 2, 2011

Perkahwinan Zed Zaidi dan pertunangan Zahiril..

assalamualaikum u ol...

berita ni dah lapok ke?huhuhu..
ala..belum lagi kan..ada yang tak tau pun kan..
KIC lama dah tak online..sebab sibuk exam dan banyak kenduri kahwin pula tu..
so banyak cerita yang KIC nak cerita ni terpaksa la KIV..huhu..

nak cerita pasal artis pula la...=)
baru2 ni pelakon Zed Zaidi dah melangsungkan perkahwinan dengan wanita pilihannya..
yang best nye dan sangat uniknya cinta pertama mereka ni melalui Facebook..
kad jemputan kahwin mereka pun berlatar belakangkan Facebook..
memang sweet sangat...=)
mereka menikah pada 29 April lalu..

kad kahwin Zed zaidi..



Zed Zaidi memilih Natalia Halimatun Mustafa Kamal 
sebagai teman hidupnya..=)


yang ni pula nak cerita tentang pertunangan pelakon Zahiril dan juga pengacara WHI Shera Ayob..
mereka telah selamat bertunang pada 1 Mei 2011..pagi semalam..
mereka akan menikah pada 20 November 2011..
tak sampai setahun pun mereka ni bertunang..
elok la..bertunang jangan lama2 kan..
moga ikatan pertunangan ni sampai ke jinjang pelamin..=)


setelah majlis menyarung cincin..


Shera manis disisi tunangnya..


Mak Zahiril menyarungkan cincin di jari manis Shera...

2 comments:

Cik Aish said...

zed zaidi kapel paling sweet n secocok! n uniknyaa kad kawen dia!

gadis bunga said...

aha . kak kawen fazrin smart jugak ouh ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...