Wednesday, May 25, 2011

Radio Sinar FM No.1 di Malaysia..

assalamualaikum u ol..


petang tadi pergi melawat mak kat hospital....
waktu melawat dari kul 4.30 petang sampai kul 7.30 malam..
sekejap je..
lagipun tak boleh tunggu mak..cuma boleh datang melawat je..

KIC dah lama juga tau tentang tajuk entri ni..
cuma tak dapat bukti yang sahih je..huhu...=p
so sekarang ni dah dapat bukti yang sahih..
nak lah share dengan korang..


Hebatnya! Radio Sinar FM Still No. 1 Di Malaysia


untuk pengetahuan korang, Radio Sinar FM telah terpilih 
sebagai stesen radio melayu no 1 di Malaysia..
bukan untuk tahun ni je tau..tapi untuk 3 tahun berturut2..hebat kan..?
dapat mengalahkan stesen radio hebat yang lain seperti Era.FM dan Hot FM..
Sinar FM telah berjaya mengumpul 4.2 juta pendengar..
dan telah mengalahkan stesen radio Era FM
yang mengumpul sebanyak 4 juta pendengar..
tahniah untuk Sinar FM..

ni semua hasil kerjasama yang hebat dari penyampainya kot..
tu yang popular stesen radio ni..
gandingan Khairil Rashid, Salleh Yaacob dan Raja Azura telah memeriahkan 
pagi kita dengan celoteh mereka..
mereka ni telah mengendalikan Sinar Pagi..
memang menghiburkan lah..

tak lupa juga deejay2 hebat seperti Abby Fana, Najman, Zaidi dan Jamal Jamaluddin..
mereka ni bekerja keras bagi menaikka lagi stesen radio ini..
ni semua senior2 ni..

moga dengan kejayaan ni..
lebih banyak lagi stesen radio akan berlumba2 untuk 
memberikan yang terbaik kepada pendengar2 mereka..

6 comments:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

erafm mcm tak best sgt skrg ni....

ASaDa RyutaRo said...

persaingan sihat antara radio2 di malaysia. masa ada din beramboi dlu, suka dengar riuh pagi era..

skrg lebih kepada hot fm.

Scarlett O'Hara said...

sayalah peminat no 1 Radio Sinar!

mrs redzuan said...

hihi lamanya tak dengar radio...kalau drive pun tak on radio sebab mulut anak dah cukup potpetpotpet tak concentrate nak drive. haha.

saiazuan said...

sinar memang nostalgic.. minat lagu2 klasik

miss.Addin said...

tak sangka kan . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...