Friday, May 20, 2011

Layan MAHARAJA LAWAK..first time tengok LIVE..

assalamualaikum u ol..


mood tak berapa ok sekarang ni..
tapi tetap nak update blog..
jangan campur aduk kan masalah peribadi dengan blog ye..huhuhu..
poyo tak ayat tu..?huhu
apa2 pun kita enjoy..senyum je....=)


malam ni rasa tak sabar pula nak layan MAHARAJA LAWAK..
first time nak tengok live ni..
tapi live kat tv je la..huhuhu..jadi la kan..=p
ye la, selalunya KIC tengok kat Youtube je kan..
esok2 baru dapat tengok..
ketinggalan KIC ni..huhu
ni pun sebab gara2 pakcik KIC dah beli channel Warna..baru je langgan..
kalau tak ada apa2 hal KIC nak menyibuk la kat rumah nenek..
tumpang tengok MAHARAJA LAWAK...huhu..
kesian kan..ala..yang penting dapat tengok..=p
lagipun rumah nenek KIC depan rumah KIC je pun..
memang dekat sangat la..berapa langkah pun dah sampai..
so tak ada hal la kan..
dapat la tidur rumah nenek lagi malam ni..=)

jom la kita bergelak ketawa tengok show ni ye..
tapi korang sokong sapa ye?
KIC minat JAMBU, JOZAN dengan SEPAH..
terbaik dari ladang..huhu..
korang pula...???


3 comments:

Cik Kamoo said...

x dpt tgk live...xde astro warna...huahuahua

miss.Addin said...

JAMBU best kan ! :D yg lain pun seronok juga . ngee :)

mrs redzuan said...

hehe, saya pun tengok kat Youtube jek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...