Wednesday, May 4, 2011

Study kat library...ada yang tak suka???ehh..pelik...!

assalamualaikum u ol...

pagi ni KIC agak tergesa2 juga la..
hari sabtu ni ade paper yang memang agak susah la bagi KIC..
tapi KIC belum study sangat..
baru malam tadi discuss dengan member..
di sebabkan kelalaian KIC terhadap buku, KIC nak study kat library la..huhu..
ni bukan nak menunjuk ye..cuma nak cerita je..huhu..
penat kawan KIC pujuk, akhirnya KIC lembutkan hati untuk study kat library..
korang suka tak study kat library..???
KIC ada juga buat soal selidik + interview untuk isu ni..
amboi KIC..ingat buat assignment ke?huhuhu
ehem2..saja buat gempak..
KIC ada la tanya beberapa kawan KIC..
respon yang KIC terima ramai juga yang tak berapa suka study kat library..
kenapa???

banyak juga sebab yang KIC terima..
ada yang kelakar dan ada yang ok..
diaorang cakap tak best study kat library..
sebab tak boleh baring2 sebab ada kerusi je..huhuhu..
kalau tidur pun tak lena..=p
lepas tu ada yang cakap kalau study kat library ni tak boleh study sebab asyik pandang orang je..
biasa la..kat sini kan ramai mat saleh yang hensom2..macam Tom Cruise pun ade tau..huhu
so mata tu melilau..bukan nak baca buku..tapi tengok orang je..
ada juga yang cakap study kat library boleh memalukan..
memalukan..???
ye, memang memalukan sebab pada yang tidur berdengkur tu kalau tertidur kat atas meja study tu..
habis la mengganggu ketenteraman umum..
bising kot..biasa la kalau dah study 5 jam direct mesti mengantuk dan penat kan..
bukan sengaja tidur..tapi tertidur..huhuhu
so kalau study kat bilik tu, nak berdengkur pun tak apa..huhuhu...=p

ok..cukup la tu, tak boleh bagi sebab banyak2 sangat..boring pula korang baca nanti..huhu..=)
apa2 pun..KIC nak study kat library ni..last paper baru terhegeh2 nak study kat library..huhu..
kat mana2 pun kalau nak study tu boleh je..yang penting niat tu..
jangan terpesong pula ye..huhuhu..
yang tu pesanan dari penaja..=p

apa2 pun maju lah sukan untuk negara....
oppsss..macam lari tajuk je ni..ala..belasah je la..=p
yang penting kita enjoy.....=)


6 comments:

Cik Azizah said...

ala boleh je study kat library kalau sorang2...dari study kat bilik dgn kawan2 yg mengumpat sana sini lagi tak masuk otak kan..hehee

en solo said...

suka study kat library...
meja yang bole muatkan 6 orang, dok sorang je...hehe...
fokus pon fokus...
takde sapa nak ganggu...

fatin farhana said...

best study kat library kalau ramai2..masing2 kuarkan idea,buku pun banyak.tak dpt selesai mslh blh cari buku trs .

shafiq said...

Sy ska stdy libry sorg2, xada gnguan..

cik najihah said...

opss tadi baru balik dari libry hihi..
bes jugak study kat sana tapi x penah buat ag hihi

haziq mimie said...

hahahah saya pun x suka study kat library :D nanti rasa mengantukk nak tidur hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...