Monday, May 9, 2011

Perempuan tak boleh dipisahkan dengan...............?

assalamualaikum u ol..

hari ini cuaca sangat panas..
tekak KIC dari semalam dah perit..
memang tak tahan..cuaca kalau panas,panas sangat..hujan pun dah lama tak muncul..

ok la..panas2 pun blog tetap kena update kan..huhu..
betul ke perempuan ni tak boleh nak di pisahkan dengan CERMIN...?
KIC pun perempuan so KIC akan jawab..maybe kot..huhu
sebab cermin tu penting la..suka kot tengok cermin..
bangun pagi terus mengadap cermin kan..
ada tu pantang nampak cermin..mula la godek muka tu..
nampak cermin kat mana2 pun mesti sanggup berhenti..godek2 rambut la..tudung la..
huhuhu...dalam beg tangan tak sah la kalau tak ada cermin..
paling kurang pun cermin bedak compact tu ha..
jadi la kan..daripada tak ada langsung..=)
apa2 pun bagi KIC perempuan tak boleh kot kalau tak ada cermin..huhu..
tapi tak bosan ke asyik tengok cermin tu..ye la, nampak muka kita pun..
bukan nampak muka orang lain..huhu..
kalau tengok cermin nampak muka Erra Fazira ok gak kan..huhuhu...=p

ala..sekarang ni lelaki pun sama juga la..
pantang nampak cermin juga..
bukan perempuan je..huhuhu..



15 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.lelaki pon sama.cermin tu dah jadi keperluan.cermin kat fon pon jadi.haha

mar yanie said...

agreed! cermin bukan tuk cantek aje. tp senang jugak untuk cerminkan diri kalau wat silap..:D

Jasmin Ibrahim said...

ahahaha...betoi la KIC...saya masa skolah dulu,dlm pensel case (eh,betul ke eja tu???) mmmg ada cermin....pngawas katakn,sapa xleh rmpas la...ahaha

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..
btl tu syera..skrg ni lelaki pun suka bercermin. tp xpnh nampak lg la lelaki bawa cermin kt dlm beg.cuma, kalau nampak cermin kt mana-mana trutama kt dlm tandas, lame gak tu nk bercermin. utk kekemasan diri.

MiSzy DiaN said...

betul kot..
perempuan pantang berjumpa dgn cermin.. asa jumpa, kompom melekat dpan cermin..

miss.Addin said...

sometimes cermin kereta yang parking kat tepi jalan pun boleh :)

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

betul tu..lelaki pun sme..kira 1 keperluan juga la cermin ni..

Nour Akmal said...

mar yanie :

betul juga tu..=)

Nour Akmal said...

Jasmin Ibrahim :

sme la kita jasmin..=)
penting tu kat sekolah..nak betulkan tudung..huhu

Nour Akmal said...

Jahidih Saili :

yup..betul tu..1 pendapat dr seorang lelaki..=)

Nour Akmal said...

MiSzy DiaN :

memang betul la tu..huhuhu

Nour Akmal said...

miss.Addin :

huhuhu...yg p[enting cermin..kat mana2 pun ok je kan..

fadh leyanie said...

susah lah nak betulkan tudung kalau tak ada cermin..^^

Eika Arysha said...

hehehe tol tu....
tapi laki pon sama gak...mcm kt ofis eika nie,sudin suka sgt tgok cermin,smpai kt atas meja dia pon adew cermin gak...

aizamia3 said...

1st bangun tidur mesti tengok cermin dulu, kang terkejut lak en. suami tengok.. eh.. ni bini aku ke bini hantu.. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...