Wednesday, May 4, 2011

"Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana"

assalamualaikum u ol...

lokasi di library..masih sempat untuk update blog..huhu
hati senang, hati girang nak join segmen Pembawa Wacana..
mudah dan senang..korang nak join juga?
meh2, ramai2 meriahkan segmen ni..
kalau nak join, klik sini



untuk segmen ni KIC pilih " Aku nak jadi popular"
haaa..mesti korang pelik kan kenapa KIC pilih nak jadi popular bukan nak jadi kaya..
ada sebab2 nya..ni la yang nak cerita ni..amboi..tak sabar2 ye nak dengar statement panas dari KIC..
korang jangan pula tersakit hati atau termuntah baca statement KIC ni ye..huhu..
KIC ni boleh dikatakan gila glamour kot..huhu..
pertama sekali nak popular macam PW, sebab dia ni pun gila glamor juga kadang2..huhu..
jangan marah ye PW,nanti cepat tua..
lepas tu baru la nak popular macam abang Ben tu tak pun cik epal..huhu
kalau dapat bersaing dengan Erra Fazira pun ok gak..
huhuhu...=p
bukan popular dikalangan blogger je..tapi seluruh rakyat Malaysia ni..huhu..alamak terlebih la pula..
ada yang dah tersakit hati atau termuntah ke??awal lagi tu..tahan dulu ye..huhu..
bagi KIC bila dah popular duit akan datang selepas itu..so kena popular la dulu..
lepas popular baru lah kaya..huhuhu...=p
so KIC pentingkan populariti la..
tapi KIC percaya populariti tu akan datang sendiri, 
tak payah susah2 nak cari..ececeehhhh..huhu..
sebenarnya dalam gila glamour ni..KIC pun mata duitan gak..
amboi, semua nak sapu nampak KIC ni kan..
haaa...disebabkan PW suruh pilih satu je dan KIC tak boleh la tamak haloba..
sebab orang tamak kan selalu rugi..
so KIC pilih la " Aku nak jadi popular"
pada sape2 yang mencebik muka atau hati panas je baca entri KIC ni, 
KIC minta maaf ye..kita kan orang Malaysia..kena la support..huhu..
haaa...itu je la bebelan KIC untuk memanaskan telinga korang tu ye..

3 comments:

Jahidih Saili said...

haha..mmg best alasan tu..

mcm ni lah said...

saye doakan cita2 awk kesampaian,.. amin,.. i follow you :)

cik pulau said...

cik pulau lak pilih nak jadi kaya,,
hehehe...

singgah jenguk rakan segmen..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...