Tuesday, May 3, 2011

Lelaki mudah lupa..betul ke???

assalamualaikum u ol...

para lelaki jangan sentap dan marah dengan entri saya ni ye..huhu
baca dulu tau..sebab saja nak share dengan korang tentang hal ni..
bukan nak cipta kontroversi pun..huhuhu..
nak tanya pendapat je pun..
jom baca pandangan saya..
betul ke lelaki ni mudah lupa..
bukan pasal semua perkara tau yang KIC nak kongsi ni..
tapi pasal tarikh2 penting..
kadang2 lelaki ni tak berapa ingat pasal tarikh2 penting..
contohnya tarikh lahir, ulang tahun, dan macam2 lagi la..
selalunya perempuan yang lebih ingat tarikh2 penting ni..
contohnya tarikh couple, tarikh lahir pasangan, tarikh perkahwinan..
ke bagi lelaki tarikh2 penting ni tak penting bagi diaorang..?huhu..
sedih juga kan kalau pasangan kita tak ingat tarikh2 penting ni..
bukan nak mengharap apa2 cuma nak ada yang ingat je pada kita..
tapi jangan terkejut pula ye..
ada juga lelaki yang sangat2 ingat tentang tarikh2 penting ni..
diaorang laki peka tentang tarikh2 penting ni..
haaa...best kan..lagi2 kalau ada yang buat surprise..syoknya...
tapi korang jangan ingat kalau pasangan korang tu tak ingat tentang
tarikh2 penting ni diaorang tak sayang pada korang..
mungkin tu memang dah sikap mereka..
malas nak nak fikir tentang tarikh2 ni..
sebab ada lelaki yang tak suka ingat2 berkaitan nombor ni..huhu..
bila tak suka pada nombor..
so secara tak langsung yang berkaitan dengan tarikh ni pun diaorang tak suka nak ingat la..
huhuhu...=p

6 comments:

Umar Faruq said...

nice entri.. sy mmg susah nak ingat tarikh2 nie.. sbb sy x ske nombor.. hehe.. tpi sy ni mmg jenis pelupa kut.. byk benda yg sy mudah lupa..

tapi tak semestinya lelaki je macam ni.. depend kat org tu la kut.. hehe.. my opinion la.. :D

Cik Aish said...

lelaki mmg susah ingt tarikh..bg dorang benda tu remeh..yup lelaki mmg kureng ngn benda2 yg remeh. tp pompuan lain.pompuan amat pentingkan sume benda termasuk benda2 remeh ni..

huhu tk ingt tarikh anniversary boleh bt gaduh. kui2

padlie said...

Majoritinya macam tu..
macam sy, tarikh sy ingat, no ic dan no surat beranak semua ahli family sy ingat.. tp bila tiba tarikh tu, sy jadi x perasan. besday sendiri pun org ingatkan..

Entry terbaru padlie: Sperma yang gagah!!!

fadh leyanie said...

yup betul,,abh pnh lupa tarikh ulang tahun perkahwinan dia..mnyedihkan..

miss.Addin said...

haha, mungkin bukan semua lelaki macam tu. certain je kot. sometimes dorang ada banyak benda nak fikir sampai lupa those things . might be :)

Fara Aisyah said...

tauuuu takpe :\

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...