Tuesday, May 3, 2011

Rita Rudaini selamat melahirkan anak ke 2..

assalamualaikum u ol..

ada yang dah tidur ke?
ala..tak bujang la tidur awal2 ni..huhuhu..
jom la teman KIC study..
tinggal 1 paper je lagi..sabtu ni..
lepas tu baru la boleh merdeka dan bermula la cuti sem yang panjang..4 bulan tu..
jom baca berita yang KIC baru terima ni..



korang semua dah tau ke Rita Rudaini dah selamat melahirkan bayi lelaki pada 30 April 2011..
wahhh...bestnya..comel tau baby baru pasangan Rita dan juga Aidil..
bayi lelaki seberat 2.75 di beri nama Airit Rafqa Arjuna..
bestnya nama anak ke 2 pasangan ni..
anak pertama mereka lelaki juga, Airit Rayyan Rizqin..
dah berusia 2 tahun pun..
wahhh...dua2 hero ni..boleh jadi teman main bola ni..
ke Aidil memang nak anak team bola..huhuhu..
apa2 pun KIC ucapkan tahniah la untuk pasangan ni..
banyak dugaan yang mereka dah lalui..harap dengan kehadiran orang baru dalam keluarga ni..
semua akan beransur pulih..
moga lebih bahagia..



ni la anak kedua pasangan Rita dan juga Aidil..
comel kan..???
geram KIC tengok..


Rita bersama anak sulungnya...
sangat comel kan..


9 comments:

erin_cute said...

huhuhu...nama anak dorang ni bkn main lagi.sedap mmg sedap,tp d makne ke 2?????tlg jwb2x..:)

ai n i s h a f i qa said...

hik2...cumel2,,, btw, gud luck lagi satu paper.=)

Dekcik said...

semoga rita n aidil bahagia hingga akhir hayat,..

Farah Nordin said...

Comel anak kak ritaaa :) Alhamdulillah selamat dilahirkan.

Cik Azizah said...

sweet tau anak dorang...jijah suka keduanya..harap2 mereka bahagia hingga akhir hayat...

Saya Punye said...

woww kejap tengok nama anak dorang.. mmg aidil nak team bola kot.. hikhik

eB ezrin said...

dorang msh bersama ker?... sayu tgk muker baby :)

Halimatun Sa'adiah said...

pjgnye name ank deme...
moge maksudnye baek2 la ek..

dilazfamily said...

alhamdulillah rezeki mereka. bile nak ada anak kedua nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...