Thursday, May 26, 2011

Nak muntah tengok gambar ni..*serius*...(amaran 18SG)

assalamualaikum u ol...


sekejap je dah petang kan..
jap lagi nak tengok Marimar..
sebelum tu nak la update blog dulu..
entri petang2 ni pendek je..
tak ada bebelan dari KIC..
tengok gambar ni dan korang nilai kan lah sendiri ye..
KIC malas nak komen sangat..
tak lalu lepas tengok gambar ni..macam2 KIC rasa..
pastikan korang kuat semangat bila tengok gambar ni..
takut ada perkara yang tak di ingini berlaku pula nanti..huhuhu...=p

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


sempat lagi hantar SMS nak minta tolong..
" call ambulance cepat, dah tak tahan rasanya ni..rasa macam nak terkucil "
huhuhu...


gambar ni KIC dapat dari emel..
kawan KIC bagi..
saja nak kongsi dengan korang..
apa yang korang faham tentang gambar ni...???
huhuhu...


p/s: rasa nak muntah lah pula tengok gambar ni..aduyaiiii....

17 comments:

mushroom said...

takde rasa apa2 masa tgk gambar ni.. kesian kat dia.. mesti sakit gila tuh.. kalau saya dah mati dah.. xde nak anta2 msj hehe

nadya chew said...

ya Allah..dasyatnye..dia accident ke???

kayrul-shah said...

dah hilang kaki pun boleh sms lagi....kuat betul semangat nak hidup

man yusoef said...

erk?? kaki dia dah lunyai mcm tu...

risa said...

mak aihhhhhhh
menyesal tengok!

A.I.N said...

adoiii...kite yg tengok ni pon ngeri, die x rase sakit ke? tolong...tolong!!!

Nuyu said...

mybe dia tk rs sakit kot.. huhu

blackroses said...

erkkkkk

Razil Tahir said...

ehehe... korang pernah tgk x org accident mati sebab kene seret ngan lori? Isi perut daging segala terburai mareta2 sepanjang jalan? pernah? tp tue dah mati la..hehe

p@kcikLie said...

ini betul2 raja sms...sempat lg tu..kalau kita meraung dulu la...huuu huu..

Pembawa_Wacana said...

Ni kene ape nie? Sampai terputus kakinyer....

Princess Feyqa said...

ngeri tgk!! huhu

iMBobo said...

mcm xlogik plak.. org yg amik gambar ni tak tolg ke?andai kata die tak boleh dekat sebab polis xbagi,mana pulak tanda2 polis ade kt ctu? masih berfikir..

Anonymous said...

habis hancur kaki dia. ish3.

kat sini pun ngeri jugak tao.cuba usha
[memang mengerikan]

miss.Addin said...

isk ! ngeri

HALIM said...

seram!!! Pasni kena hati2 nak baca entri KIC.. ha ha!

ajwa said...

Assalam,

Simpati kat dia. Tapi melalui pengalaman seorg rakan yg pernah accident keretanya yg teruk sekali, org sangka dia mati, katanya masa accident tu dia rasa kebas muka, gigi dua tiga btg patah, kebas tangan sebab cedera. Masa tu tak sakit sangat. Masa ambulan sampai angkut dia gi spital mula rasa sakit mendatang..sedar2 dah kat spital, dpt cuti sebulan. Skrg dah sihat dan comel lote kembali. Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...