Saturday, May 7, 2011

SEGMEN: Saya sayang blog saya..

assalamualaikum u ol...


TUTUP

petang2 macam ni rasa macam nak buat segmen la..
harap2 ada la yang nak join..lama dah tak buat segmen ni..
biasa la sibuk menghadap buku..ye ke?huhuhu..
ok la..segmen KIC kali ni mudah je..
nak tau betapa korang sayangkan blog korang tu..?
ada tak sampai makan tak kenyang, tidur tak lena..huhuhu...
ada tu sampai termimpi2 kan blog..dahsyat kan penangan blog ni..
segmen mudah je ni..rajin2 kan la diri korang tu untuk join ye...
sekurang2nya boleh tambah entri korang kan..
lagi2 yang kebuntuan idea..
boleh berkongsi cerita dengan blogger yang lain..
secara tak langsung boleh bagi traffic kat blog korang tu..=)
InsyaAllah..


  1. sila letak header KIC ni..
  2. tajuk: SEGMEN: Saya sayang blog saya
  3. jawab soalan2 yang sangat mudah ni..
          a) apa pentingnya blog dalam kehidupan korang..?
          b) apa istimewanya blog korang tu..? cer cite sikit..promote2...huhu      
          c) kenapa korang sayang blog korang..


ok..itu je..senang kan..?
sapa2 yang join KIC akan promote blog dia pada entri2 KIC yang seterusnya..
KIC akan selalu update segmen ni..
tu pun kalau ada yang nak join la...

kalau dah siap sila la pastekan URL korang kat sini ye..
tarikh tutup segmen ni 7/5/2011 jam 11.59PM

15 comments:

fatin farhana said...

join segmen KIC :)

http://hanyakisahakudandia.blogspot.com/

Eza Elhanis said...

Assalamualaikum , eheee . Udah join kak , http://ejah-elhns.blogspot.com/

..miss hana.. said...

sbb miss hana sayang blog miss hana join...

http://hanadababygurlzstory.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Jahidih Saili said...

Salam KIC..jap lg saya join k..:)

ANIS DIYANA said...

saya join...
weee....
Saya sayang blog saya...
My bucuk2..

http://diyanaluvaman.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

::نور فيلزاتي:: said...

dah join KIC !

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

hehehehehe. :P

Jahidih Saili said...

Saya dah join.

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

cik aja said...

oke da join!

http://insideaja.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

:))

missKinahwimpy said...

joining ur sgment :

http://kuchakinah.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

missKinahwimpy said...
This comment has been removed by the author.
nini said...

nak join ...

http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

prinCe arCher said...

saya dah join...cuba2lah tengok=)
http://payedmrright.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

prinCe arCher said...

http://payedmrright.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

aNiss :):) said...

dari dulu lagi aniss tertinggal segmen awak.. tapi aniss bookmark page nie dulu.. agak busy =) insyaALLAH akan join... segmen nie best..

Ms sunsWeetz said...

join

link:http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...