Sunday, May 8, 2011

KIC review blog ( 1 )

assalamualaikum u ol..

blog review ni lama dah KIC nak buat..
sempena KIC buat bloglist bulan 5 hari tu..
di sebabkan KIC agak sibuk dengan final exam..
blog review ni tertangguh..
hari ni dah berada di kampung baru la ada masa untuk review blog ni..
KIC hanya memilih beberapa blog saja tau..
pada yang tak terpilih tu jangan marah ye..
KIC ada senaraikan di sini
jom kite serbu blog yang KIC review ni..



ni blog pertama yang KIC nak review..
pemiliknya Miss.Addin..
seorang blogger yang aktif..
selalu juga update entry tau..
rajin blogger ni ye..
ada potensi untuk jadi blogger yang dikenali ramai..
blog yang simple..tapi menarik..
blog yang banyak info juga..
entri pun tak meleret..tapi ada isi..
tak caya korang baca la entri2 blogger ni..
blogger ni pun rajin jenguk blog KIC..thanks tau..=)
nak serbu tu serbu cepat2 ye..=)
korang klik la sini


lepas ni ada lagi..tengok la sapa yang bertuah nanti ye..=)

4 comments:

miss.Addin said...

thanks KIC :)

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nour Akmal said...

miss addin:

u r welcome miss addin..=)

bila blog bercerita said...

weee....one of her followers...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...