Sunday, May 15, 2011

Bila blogspot buat hal..

assalamualaikum u ol..

entri ni dah lama KIC nak luahkan..dari semalam lagi..
tapi tak terluah2 la pula..
sekarang ni ha baru la terluah..so korang dengar la KIC meluahkan perasaan ye..huhu
ala..malam2 buta macam ni pun KIC nak luahkan perasaan ke?huhu..
saja je melepaskan apa yang patut..huhu..
ni semua gara2 blog buat hal semalam..
ada lagi ke yang ingat blog KIC ni ye..?
entah2 dah lupa kot.tak ada sapa nak singgah blog KIC ni lagi..
sedihnya la..=(
tiba2 mood KIC lain macam dah..
tak tau nak cakap macam mana..
semalam tu rasa macam 1 kehilangan la pula..
lagi2 bila tau blogspot ada masalah..
sunyi nya..rasa lain..
perasaan pun bercampur baur dah..
geram,sedih,marah..semuanya ada..
perasaan tu terbawa2 sampai la ke hari ni..
walaupun blog ni dah ok..
tapi mood berblogging ni masih terganggu..
aduii..mana mood KIC ni..
hilang kemana ek?
tak pe..jap lagi KIC cari..nasib la cuma sehari je blogspot ni masalah..
kalau berhari2..tak tau la apa jadi dengan KIC nanti..
makan tak kenyang..tidur pun tak lena..huhu
terganggu sebab blog KIC tak boleh buka..
adakah perasaan KIC macam ni sebab KIC dah jatuh cinta...?
emmmmmmm..
menjadi tanda tanya...
tapi korang jangan salah sangka pula..bukan jatuh cinta dengan sesiapa pun..
cuma dengan blog..
huhuhu...

8 comments:

ila said...

hehe,
jth cinte dgn blog,,

HaNa HoNeY said...

haha...yup..leh kire mcm pepth "cinta gila blog habaq hang"...
haha

fRaMe+LenSeS said...

hihi. comeinya.. jatuh cinta ng blog.. :D

areteacar said...

diriku tanpa diri mu wahai cik blog sangatlah sunyi. hehe.. kan? kan?

Eja GaNu said...

sma lah kita...jtuh cinta ngn blog hihihi

miss.Addin said...

hehe sweet :)

forever love said...

bercinta dengan blogspot pun best apa.. baru la rindu bila jadi camtue.. hihi

.m y z. said...

wah hebat betul penangan blog ni kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...